Image

PlusOnline is de website van Plus Magazine. PlusOnline is met maar liefst 1,3 miljoen bezoeken en 2,8 miljoen pageviews uitgegroeid tot een van de grootste magazinewebsites en bereikt hiermee zowel mannen als vrouwen. Op www.plusonline.nl kunnen Pluslezers dagelijks terecht voor interessante artikelen over geld & recht, gezondheid, beauty, lifestyle, reizen & vrije tijd, eten & drinken en mens & samenleving. Vrijwel elke dag worden er nieuwe berichten gepubliceerd.

Naast de website informeert Plus de digitale lezer via (thema)nieuwsbrieven. Plus Online heeft 320.000 nieuwbrief abonnees die twee keer per week extra informatie ontvangen. Daarnaast wordt de Plus Gezondheid- en Geld&Recht nieuwsbrief verstuurd met een oplage van resp. 365.000 en 375.000 exemplaren.

Ook via Facebook creëert Plus extra bereik. Op dit moment telt Plus Magazine circa 70.000 Facebookfans.

Image

GezondheidsNet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 2,3 miljoen unieke bezoekers en 4,9 miljoen pageviews op de site. En deze aantallen groeien nog steeds. GezondheidsNet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk.

De redactie maakt dagelijks een selectie van het meest interessante gezondheidsnieuws van (inter)nationale bronnen en herschrijft dit tot toegankelijke nieuwsberichten. Een deel van dit nieuws verschijnt op de websites van onze partners als NU.nl, MSN en AD.nl. Ook veel vakbladen en tijdschriften gebruiken GezondheidsNet als bron. Daarnaast wordt de website continu aangevuld met nieuwe artikelen, zodat GezondheidsNet inmiddels vrijwel elk gezondheidsthema uitgebreid belicht. Van Afvallen tot Zelfzorg. Op GezondheidsNet lees je hoe je aan gezondheidsproblemen komt en wat je eraan kunt doen. Informatie vind je snel via de zoekfunctie of de encyclopedie. Zijn er nog vragen, dan kunnen lezers terecht bij een team van experts met diverse specialismen, zoals een dermatoloog, kinderarts, fysiotherapeut en voedingskundige.

GezondheidsNet heeft naast het grote aantal unieke bezoekers maar liefst ook 140.000 reguliere nieuwsbrief-abonnees die wekelijks per e-mail een update krijgen. De voedingsnieuwsbrief, die ook wekelijks verschijnt telt inmiddels ook bijna 140.000 abonnees.

Image

Fietsen.123.nl is een site met fietsroutes, fietswinkels, fietstesten, fietscitaten, fietsmerken, fietslinks, fietsvakanties en een prikbord. Er zijn op www.fietsen.123.nl meer dan 3.500 volledig beschreven fiets- en gps-routes te vinden, per provincie en plaats, in Nederland, Vlaanderen en Wallonië.

Fietsen.123 telt elke maand 230.000 unieke bezoekers en 880.000 pageviews. Daarnaast heeft de site 98.000 nieuwsbrief-abonnees die tweewekelijks per e-mail een update krijgen, 41.000 Facebookfans en een geheel eigen Fietsen app (130.000 downloads).

Image

GezondheidsNet.nl heeft in 2014 de website MijnKinderarts.nl overgenomen. MijnKinderarts.nl is in 2010 opgericht door kinderarts Herman van Tinteren, auteur van verschillende bestsellers op het vlak van kindergeneeskunde en ADHD. Hij merkte dat ouders en professionals in de zorg betrouwbare informatie over de gezondheid en ziekte van kinderen van 0 tot 18 jaar zoeken. Met de overname vergroot GezondheidsNet haar autoriteit op het gebied van gezondheidsvoorlichting aan de consument nog verder.

 

Image

Met Myrna Plus TV heeft SPN de eerste ervaring opgedaan met TV. In september 2015 zijn de eerste afleveringen gestart op RTL4. In het lifestyleprogramma heeft presentatrice Myrna Goossen, bekend van radio en televisie, elke week een BN-er als side kick te gast en ontvangt zij deskundigen, specialisten en bijzondere mensen in haar Myrna Plus studio. Ook in het tweede seizoen is er wekelijks aandacht besteed aan lifestyle, reizen, gezondheid, geld  & recht, lekker eten, ontspannen, tips om jezelf te verbeteren, en hoe je je vrije tijd het beste kan invullen. Bovendien passeren maatschappelijke onderwerpen die mens, natuur en het menselijke welzijn aangaan, regelmatig de revue.