Websites

PlusOnline
Dit is de website van Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland. Op www.plusonline.nl kunnen Pluslezers ook tussen twee magazines in terecht voor interessante artikelen over geld & recht, gezondheid, beauty, lifestyle, reizen & vrije tijd, eten & drinken en mens & samenleving. Vrijwel elke dag worden er nieuwe berichten gepubliceerd.

Verder biedt PlusOnline wekelijks prijsvragen, puzzels & voordeel. Maar ook onderdelen waarmee bezoekers zelf aan de slag kunnen. Zoals de opsporingsrubriek Waar ben je?, het discussieforum, de activiteitenkalender en de fietsrouteplanner.

PlusOnline telt elke maand 400.000 unieke bezoekers en 1,8 miljoen pageviews. Daarnaast heeft de site 160.000 nieuwsbrief-abonnees die wekelijks per e-mail een update krijgen.

GezondheidsNet: Nummer 1 in gezondheid
GezondheidsNet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 1,3 miljoen unieke bezoekers en dat aantal groeit nog steeds. GezondheidsNet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk.

Nieuws en achtergrondinformatie
De redactie maakt dagelijks een selectie van het meest interessante gezondheidsnieuws van (inter)nationale bronnen en herschrijft dit tot toegankelijke nieuwsberichten. Een deel van dit nieuws verschijnt op de websites van onze partners als NU.nl, MSN en AD.nl. Veel vakbladen en tijdschriften gebruiken GezondheidsNet eveneens als bron.

Daarnaast wordt de website continu aangevuld met nieuwe artikelen, zodat GezondheidsNet inmiddels vrijwel elk gezondheidsthema uitgebreid belicht. Van Afvallen tot Zelfzorg. Op GezondheidsNet lees je hoe je aan gezondheidsproblemen komt en wat je eraan kunt doen. Informatie vind je snel via de zoekfunctie of de encyclopedie. Zijn er nog vragen, dan kunnen lezers terecht bij een team van experts met diverse specialismen, zoals een dermatoloog, kinderarts, fysiotherapeut en voedingskundige.

GezondheidsNet telt elke maand 1,3 miljoen unieke bezoekers. Daarnaast heeft de site 111.000 reguliere nieuwsbrief-abonnees die wekelijks per e-mail een update krijgen. De voedingsnieuwsbrief, die ook wekelijks verschijnt telt inmiddels bijna 75.000 abonnees.

Geld & Recht
Op 1 januari 2010 is www.geldenrecht.nl (voorheen: www.adgeldenrecht.nl) overgenomen door SPN. Deze site biedt actuele en praktische informatie over alles wat met geld te maken heeft. Zoals vergelijkingsmodules om de goedkoopste verzekering en de hoogste spaarrente te vinden. Maar ook fiscale tips en tips over erven, schenken, pensioenen, beleggen en besparen. Geld & Recht telt elke maand 300.000 unieke bezoekers en 800.000 pageviews. Daarnaast heeft de site 75.000 nieuwsbrief-abonnees die wekelijk per e-mail een update krijgen.

Fietsen.123
Fietsen.123.nl is een site met fietsroutes, fietswinkels, fietstesten, fietscitaten, fietsmerken, fietslinks, fietsvakanties en een prikbord. Er zijn op www.fietsen.123.nl meer dan 3500 volledig beschreven fiets- en gps-routes te vinden, per provincie en plaats, in Nederland, Vlaanderen en Wallonië.

Fietsen.123 telt elke maand 160.000 unieke bezoekers en 700.000 pageviews. Daarnaast heeft de site 85.000 nieuwsbrief-abonnees die tweewekelijks per e-mail een update krijgen.

MijnKinderarts
GezondheidsNet.nl heeft in 2014 de website MijnKinderarts.nl overgenomen. MijnKinderarts.nl is in 2010 opgericht door kinderarts Herman van Tinteren, auteur van verschillende bestsellers op het vlak van kindergeneeskunde en ADHD. Hij merkte dat ouders en professionals in de zorg betrouwbare informatie over de gezondheid en ziekte van kinderen van 0 tot 18 jaar zoeken.

Met de overname vergroot GezondheidsNet haar autoriteit op het gebied van gezondheidsvoorlichting aan de consument nog verder. De redactie wordt gevormd door een team van  kinderartsen en wordt aan ouders aangeraden door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Vivira.nl
Vivira is de eerste Nederlandse site die inzicht geeft in het aanbod aan woningen voor 50-plussers in Nederland. Van een zelfstandige seniorenwoning tot een verpleeghuis of verzorgingshuis. Welke woontypen zijn te vinden in welke buurt? Wat voor service wordt er geboden? Daarnaast praktische informatie over verhuizen en eventuele financiële consequenties.