Image

Plus Magazine

In 1990 was Plus Magazine het eerste Nederlandse tijdschrift speciaal voor 50-plussers. Nu is Plus gegroeid tot hét toonaangevende publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. Met een betaalde kernoplage van circa 250.000 exemplaren en een bereik van 900.000 is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland. Hieruit blijkt dat de behoefte aan een eigen tijdschrift onder 50-plussers groot is.

Plus Magazine brengt een aantrekkelijke mix van onderwerpen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser, waarbij voorop staat dat de lezer serieus wordt genomen. De redactionele pijlers: Mensen, Gezondheid, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Image

+Gezond

Wat is er belangrijker dan je gezondheid. Daar wil je alles over weten. +Gezond geeft praktische informatie en tips om gezond te worden en vooral gezond te blijven. Interviews met wetenschappers, onderzoekers, maar ook herkenbare en motiverende verhalen van lezers geven inzicht in een breed scala aan onderwerpen. Daarnaast heeft elk nummer een dossier waarin een speciaal thema wordt uitgelicht.

+Gezond verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van circa 150.000 exemplaren en is hiermee het grootste gezondheidsmagazine van Nederland.

Image

Plus Puzzels

Plus Puzzels biedt de broodnodige ontspanning in ons drukke bestaan. Plus Puzzels is een lekker dik puzzelmagazine met een keur van uitdagende kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, doorlopers, sudoku, legpuzzels, blokpuzzels etc. Makkelijk om mee te nemen voor onderweg of lekker thuis op de bank.

Plus Puzzels verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van circa 40.000 exemplaren.

Image

Praktische gidsen

Elk jaar maakt Plus Magazine ook 11 praktische gidsen (100 pagina’s) met uiteenlopende thema’s. De thema’s zijn gebaseerd op de interessegebieden van onze doelgroep en lezers van Plus Magazine. Deze gidsen geven de lezer vergaande praktische informatie en handvaten over het betreffende thema. Waar kunnen ze terecht, stappenplannen, rekenvoorbeelden etc. vormen een belangrijk onderdeel van de inhoud.

Succesvolle naslagwerken zijn onder meer de Belastinggids, Erven & Schenken, Gezond eten, Beter Wonen, de Mantelzorggids en de Fietsroutegids. Elke editie heeft een oplage van circa 20.000 exemplaren.

Image

G/Geschiedenis

G/Geschiedenis is hét magazine voor mensen met passie voor geschiedenis. Elk nummer gaat uitgebreid in op een centraal dossier gewijd aan een belangrijk figuur of gebeurtenis. Daarnaast biedt elk nummer historische achtergronden van actuele gebeurtenissen. Maar ook portretten, het levensverhaal van vooraanstaande en markante figuren uit het verre of recente verleden en het laatste nieuws op gebied van onderzoek, wetenschap, tentoonstellingen, boeken en evenementen.

Aan het magazine is tevens een rijk gevulde website verbonden met een uitgebreid archief met historische filmfragmenten, boeken en foto’s.