Magazines

Plus Magazine
In 1990 was Plus Magazine het eerste Nederlandse tijdschrift speciaal voor 50-plussers. Anno 2017 is Plus hét publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. De redactionele pijlers: Mensen, Gezondheid, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Met een betaalde kernoplage van circa 250.000 exemplaren en een bereik van 850.000 is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland. Hieruit blijkt dat de behoefte aan een eigen tijdschrift onder 50-plussers groot is.

Plus Magazine brengt een aantrekkelijke mix van onderwerpen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser, waarbij voorop staat dat de lezer serieus wordt genomen.

+Gezond Specials
Naast Plus Magazine verschijnen ook vijf prachtige +Gezond specials. Gezondheid speelt een belangrijke rol binnen de doelgroep en is dan ook een van de belangrijkste pijler binnen Plus Magazine. Met behulp van de extra specials wordt nog meer informatie en diepgang gegeven aan uiteenlopende gezondheidsonderwerpen. Iedere special heeft daarnaast een special dossier waarin een bepaald thema extra wordt uitgelicht. De special heeft een oplage van circa 100.000 abonnees en is tevens los in de winkel verkrijgbaar.

Plus Puzzels
Plus Puzzels is een uitgave van Plus Magazine. Een puzzelblad met meer dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. Van uitdagende kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels tot doorlopers, cryptogrammen en sudoku’s. Plus Puzzels verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 40.000 exemplaren.

G-Geschiedenis
Het tijdschrift G-Geschiedenis behandelt op een spannende en vermakelijke manier de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. Elk nummer is een historische ontdekkingsreis. Levendig, informatief en inzichtelijk. G-Geschiedenis verschijnt zes keer per jaar.

Praktische gidsen
Elk jaar maakt Plus Magazine ook vijf praktische gidsen. Succesvolle naslagwerken zijn onder meer de Belastinggids, Erven & Schenken, Beter Wonen, de Mantelzorggids en de Fietsroutegids. Deze gidsen geven de lezer vergaande praktische informatie en handvaten over het onderwerp. Waar kunnen ze terecht, stappenplannen, rekenvoorbeelden etc. vormen een belangrijk onderdeel van de inhoud. Elke editie heeft een oplage van circa 20.000 exemplaren.