Magazines

Covers Magazines

Plus Magazine
In 1990 was Plus Magazine het eerste Nederlandse tijdschrift speciaal voor 50-plussers. Anno 2012 is Plus hét publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. De redactionele pijlers: Mensen, Gezondheid, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Met een betaalde kernoplage van 280.630 exemplaren is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland. Hieruit blijkt dat de behoefte aan een eigen tijdschrift groot is onder 50-plussers.

Objectief & met diepgang
Plus Magazine brengt een aantrekkelijke mix van onderwerpen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser, waarbij voorop staat dat de lezer serieus wordt genomen.

Plus Specials
Elk jaar maakt Plus Magazine naast het maandblad vijf prachtige, inspirerende thema-uitgaven. Deze specials, zoals Plus Tuinen, Plus Beauty, Plus City-trips en Plus Recepten, verschijnen in een oplage van ± 55.000 exemplaren. Abonnees kunnen de specials bestellen, en ze zijn los in de winkel te koop.

Plus Puzzels
Plus Puzzels is een uitgave van Plus Magazine. Een puzzelblad met meer dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. Van uitdagende kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels tot doorlopers, cryptogrammen en sudoku’s. Plus Puzzels verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 40.000 exemplaren.

G-Geschiedenis
Het tijdschrift G-Geschiedenis behandelt op een spannende en vermakelijke manier de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. Elk nummer is een historische ontdekkingsreis. Levendig, informatief en inzichtelijk. G-Geschiedenis verschijnt zes keer per jaar.

Specials
Elk jaar maakt Plus Magazine ook vijf prachtige, inspirerende specials. Deze specials hebben allen als algemeen thema gezondheid, waarbij allerlei facetten van lichaam, geest en voeding aan de orde komen. Maar elke special heeft ook een eigen dossier. Dit is dossier geeft extra aandacht aan een bepaald item zoals stress, superfoods, geheugen etc. De specials verschijnen in een oplage van 125.000 exemplaren (115.000 abonnementen). Abonnees kunnen de specials ook los bestellen en het magazine is los verkrijgbaar in de winkel.

2voor12 magazine
Het populaire tv-programma Twee voor Twaalf heeft nu een eigen magazine, waarbij spel-elementen worden gecombineerd met verrassende wetenswaardigheden over onderwerpen als natuur, taal, kunst, sport en geschiedenis. Maar ook met interviews, boeiende achter de schermen verhalen en prachtig beeld. Het magazine verschijnt 4x per jaar en heeft een oplage van 50.000 exemplaren.