Evenementen

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. De eerste 50PlusBeurs werd van 1-3 oktober 1993 georganiseerd, onder auspiciën van het Nationaal Comité Dag van de Ouderen. De Beurs markeerde de Dag van de Ouderen, door de Verenigde Naties vastgesteld op 1 oktober. De beurs viert deze bijzondere dag nog ieder jaar. Zo krijgen bezoekers al sinds de eerste keer ieder jaar een gratis gebakje.

Volgend jaar viert de 50PlusBeurs haar 25ste jubileum. Om te illustreren hoe dit evenement is gegroeid: in 1993 kwamen er zo’n 10.000 bezoekers voor 100 exposanten. In 2011 duurde de Beurs vijf dagen, kwamen er ruim 100.000 bezoekers en waren er bijna 600 exposanten in zes aaneengesloten beurshallen met een oppervlakte van 50.000 m².

50-plussers kunnen zich op de 50PlusBeurs anno 2017 vijf dagen lang laten informeren, amuseren en adviseren over uiteenlopende thema’s. En dat alles onder grote mediabelangstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

GezondheidsNet organiseert in samenwerking met Plus Producties de Nationale GezondheidsBeurs, met zo’n 40.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Klanten en geïnteresseerde organisaties kunnen we voorzien van een optimaal beurspakket, bestaande uit bijvoorbeeld workshops, inhoudelijke presentaties, sampling en productpresentaties. Dé mogelijkheid om één op één contact op te bouwen met een zeer selectieve doelgroep. De Nationale GezondheidsBeurs is begin februari in Jaarbeurs Utrecht.

In 2006 is Plus in samenwerking met Le Champion gestart met de Plus Wandelvierdaagse Alkmaar. Na 11 jaar is dit evenement uitgegroeid tot een ware happening met 10.000 deelnemers. De wandelvierdaagse wordt met name gewaardeerd om de gezelligheid. Ook het aantal verschillende afstanden door de mooie natuur is uniek en zo is er voor ieder wat wils.